Wednesday, February 9, 2011

1st entry for 2011

Assalamualaikum wbt

Semoga semua yang sedang membaca entry ni berada dalam keadaan sihat dan dalam keberkatan Allah swt.. Aminnn ya rabbal 'alaminnn....

Acik lama tak buat entry sebab acik pergi bertapa.. (bertapa la sangat...)

Sepanjang proses pertapaan tu sebenarnya macam2 hal dah berlaku.. Tapi acik malas nak mengupdate sbb kat Gunung Semanggol tu takde internet coverage.

Setelah sekian lama bertapa akhirnya acik telah dianugerahi seorang puteri yang diberi nama NUR SYUHADA bulan lepas. Alhamdulillah.. Kalini bersalin sorang diri tanpa suami di sisi.. huhuhuuu.. Tapi time Yaya dulu pun bersalin sorang diri jugak.. Nasib baik selamat sejahtera dipanjangkan umur time bersalin tu.. Sampai jugak hajat abah dia nak sorang anak yang lahir sama bulan dengan dia sebab alasannya boleh dia celebrate birthday sama2..

Baby Nur Syuhada beberapa hari lepas lahir..

Jadinya sekarang ni acik sibuk menjaga budak kecik sorang ni.. Takdela masa sangat nak melayari internet apatah lagi nak update apa2 yg boleh di update.

Baru tulis sepatah dua kata nih baby pon da bangun.... Acik terpaksa mohon diri. Nanti sambung lagi eks....

Bye..

2 comments:

Shima Md. Zahar said...

Doktor....
kikikikiki.. tak sangkaaaa.... heheheh...
apa-apa pun tahniah yer . dapat new bb girl.. hehehhe....

cikwawi said...

shima,
kaberline pleezeee... hihihiiii... malu den!
suka baca blog awak tp jd silent reader je selama ni. good luck ye on ur breastfeeding journey..