Friday, June 26, 2009

FAMILY DAY KKM ~ 20 June 2009

Family day ni 2 tahun sekali je.. so sapa tak pegi tu agak kerugian jugakla.. Ehehehehe.. Last time dia buat kat FRIM, masa tu Yaya baru 6 bulan. tapi kitorg tak pegi pon. Kali ni rajin la puloks kan sebab buat di Taman Wetland, Putrajaya je. Sampai2 je YBMK dah launch. Kitorg baru duduk makan breakfast. Tahniah untuk Urusetia sebab memang menjaga betul kebajikan staff2 pada hari tu.. Macam2 depa jamu, dari breakfast sampai ke lunch makanan tak putus2. Boleh makan banyak mana yang anda suka... Hahahahahha... acik sukerrr!











Baru main 1 game untuk budak2 hujan pon turun mencurah.... Awatla tak panggil bomoh tolak ujan nih... Last2 ujan tak berenti depa sambung je game dalam hujan. Siap ada poco2 n joget lambat lagi..







Dalam pada hujan mencurah2 depa buat pulak cabutan bertuah.. Acik tengah syok2 gelakkan orang kena larik dalam hujan, sampai yang tergelincir pon ada! Alih2 no acik plak naik! Wah! Bertuah ke tak bertuah ni? Steady je acik lari dalam hujan.. Muahahaha.. Basah lencun uols..








Gambar ni Yaya yang ambil.. Aiseh.. muka mama nampak sipi2 je...

















Time balik tu ada insan sudi bagi kami belon yang sangkut kat canopy tu... Sukala 2 beradik tu main belon kat rumah.

4 comments:

neeza said...

dapat apa cabutan bertuah tu?

cikwawi said...

push up stand! ceh, yeyeaaaa ku larik2 200m gaya bebas gitu.. last2 ku bagu hubby sempena hari bapa :)

cikwawi said...

push up stand! ceh, yeyeaaaa ku larik2 200m gaya bebas gitu.. last2 ku bagu hubby sempena hari bapa :)

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot