Wednesday, September 30, 2009

COOKIES RAYA UNTUK TEMPAHAN.. (sticky entry)


Salam semua..

Sempena bulan Ramadhan dan Syawal yang bakal tiba nanti, sukacita dimaklumkan bahawa saya ada menjual beberapa jenis cookies serta kerepek. Cookies dan kerepek ni telah dicuba dan gerenti sedap, sebab tu saya sanggup jualkan (saudara yang buat...).

1. BISKUT BUAH PINGGANG (50 BIJI = RM20)
RECOMMENDED!
Biskut yang rapuh dan rangup ala-ala melt in your mouth gitu.. Antara bahan-bahan campuran terdiri daripada cornflakes dan nestum. Jangan terpedaya dengan rupanya yang tak seberapa itu.. Rasa sekali pasti nak lagi.. Biskut kegemaran Yaya, Haikal dan Mama juga...


2. SNOW COOKIES (50 BIJI = RM20)
ALL TIME FAVOURITE!

Biskut yang dibuat dari serbuk badam dan nestum. Disalut pula dengan coklat yang enak dan ditaburi dengan hiasan serbuk roti. Sesuai bagi penggemar-penggemar coklat tegar..



3. KEREPEK SIMPUL KASIH (1 paket = RM12)
RECOMMENDED!

Popia simpul yang rangup disira dengan sambal yang pedas, manis dan masin... Diimport khas dari Pulau Pinang.. Sangat syok dimakan ketika menonton tv bersama keluarga tercinta...




Sila maklumkan :

1) Jenis biskut/kerepek yang ingin ditempah

2) Jumlah setiap biskut/kerepek

3) Nama, alamat dan nombor telefon anda.


Pembayaran boleh dibuat kepada akaun CIMB **********. Sila maklumkan pembayaran yang telah dibuat menerusi nombor / email di atas. Kos penghantaran melalui pos ialah RM10 (kadar rata).

Terima kasih.

4 comments:

Ina Hashim said...

cepat2 le aplod foto wawi..tak sabar nak mengorder nih...eh..leh ke pos?

amber said...

ku baru jek nak kasi tutorial pasal sticky entry..kui kui.. kes lambat baca comment kat bllog sendiri.. pandai pon!

Ina Hashim said...

wawi,
nak biskut buah pinggang tuh sebekas
dah lama x makan biskut nih

ajasuakeem said...

WAWI, aku mencari no akaun ko sampai ke sini wawi... huhuu... biskut aku ada lagi kan?? dgn kepek tau. Esok pagi aku byr ya.. muahh,muahh....