Sunday, February 28, 2010

Sedappp...

Buat yang dah lama tak nenguk gambar anak2ku, inilah diorg latest ku amik gambar petang tadi selepas hujan di depan pintu rumah. Yaya tolong sikatkan ranbut Haikal sambil buatkan remos. "Rambut kacak" katanya...

Sempena El-Nino yang sedang melanda, ku buat teh tiga lapis ni sejajar dengan tuntutan anak tekak yang mahukan sesuatu yang sangat lazat, dingin dan menyegarkan... Cubalah!



Ini pula mee goreng basah special made by suami yang sangat rajin goreng mee itu..


4 comments:

Aida said...

Sedapnya teh & mee... Teh tu kalau taruk ais ketul-ketul baru ngancam jiwa. Pastu mintak Amir belajar goreng mee hoon hailam lak k. hi.. hi... hi.. Iyddin nak order apa pulak? "Mee hoon sup kosong satu...!"

Ina Hashim said...

walla...mengancamnya teh tuuu....dak haikal dah besar,lain pulak muka dia...yaya duk kiut camtu gak

cikwawi said...

kekdah, teh tu ada ais la... cuba tenguk btul2. mmg sedap!

kak ina, haikal n yaya say hi!

zealvia said...

amoi,...nilah org pandai masak...nampak sedap je.