Tuesday, November 11, 2008

I AM FAT!


Just to show how fat I am.
Dahla tembam, perut berlapis-lapis... dulu macam papan lapis sekarang da jadik kuih lapis
HUhuhuhuhuhuu... Mama nak kurusssss..... cam dolu-dolu......


5 comments:

Our Dreams Of Life said...

jom wawi..jom diet jom..jom

cikwawi said...

kak ina,

jooooommmmmmmmmm!!!!!!!

Ira said...

muahahaha.. aku pun lebeh kurg camni gak.. konon diet.. tp makan mcm2 gak.. haha.. ni tgh makan choc cake.. padahal td baru lps makan nasik.. huhu..

ena said...

cemana nak diet leh bagi ilang sumer lemak² eh? ada sorang kawan aku berjaya buat tau! semata² sebab takmo laki cari lain!
tapi masa d diet tuh lom ada anak ler...

sampai la ni kurus keding...
haish kagum aku tau! cemana n mana pegi geleber² tu sumer!

cikwawi said...

ira,

kita kan selalu sangat craving nak maan benda2 berlemak manis macam tu... kalau tak dapat something sweet especially chocolate tu rasa cam menggeletar je kepala lutut.. ada ke?

erl,

hang pi la risik2 kawan hang tu mintak petua kat dia, pastu share dgn kitorang yang memerlukan nih.. huhhuhuhuhuuuu.. teringin nak pakai baju kebaya hok masa belum kawen tu weiii..