Thursday, April 30, 2009

Semalam yang indah....

Semalam saya ambil cuti sehari dengan harapan dapat berpoya-poya dan berdating dengan suamiku terchenta.. ihiks..

Pagi-pagi siapkan anak2 ke nursery, tapi saya tak bersiap. Yaya dah curious, macam2 dia tanya. Saya kata saya tak sihat, sakit perut (memang betulpun, perut ku semacam ajer). Lepas hantar anak ke nursery kami sarapan pagi, makan roti canai. Lepas tu kami bergerak ke Sunway Pyramid. Alkisah dah lama tak pergi sana suasananya sangatlah lain. Seronok dating berdua je, siap pegang tangan lagi.. hehehhe.. Tiada orang kedua dan ketiga di antara kami..

Kami tenguk wayang, citer Wolverine. Cerita dia okey lorr, cuma script a bit lemah. Part special effect time gaduh2 tu best ler.. Acik bagi 3 bintang.


Lepas tu kami makan ini...


Strictly for two platter ni takdela strict sangat pun sebab kami tak habis makan okey, muak. Tapi Yaya dengan Haikal sure suka makan fries dan garlic rice tu. Time tu la teringat ke anak2. Ada satu lagi dessert mud pie, tak larat nak makan, soh diorg bungkus ajer.

Oh ye.. saya dan suamiku terchenta dok survey notebook, netbook sekalian, cuma belum decide nak yang mana. Yeay!

4 comments:

Honey D said...

huhu bestnye dating.. haku sejak ada adam ni blum penah lagi p dating berdua. mesti bertigaaaaaaa jek.

ummi said...

wiwittt... dating tu... kalau nak dating, kena keluar cam nak pi ofis, baru lah takde apa2 suspicion he he..

ajasu said...

wah..wah...wah... wawi dh mengikut jejak nampak nyer. Aku pon sebulan sekali mesti mau dating.. Dan soalan sama aku terima dr Dina, mama x keje ke?

Yang Azalea lak tanyer, mama Ya nak ikut mama work boleh... mcm tau jek aku nk work kat tempat lain..;P

honeyD, gi la dating sekali sekala..menyemarak kan cinta..ekekeke

cikwawi said...

honey, kak ina, aja,

eceli dating utk celebrate my besdey.. wiwit :)